Friday, February 24, 2012

COTTON MERAJUK

Nampaknye kali ni cik cotton akan merajuk kerana lady telah terberkenan untuk menjual fabrik chiffon dan digital silk pulak...Nak raya ni, harusla pakai baju eksklusif ala2 datin pulak, kan.hehe.



CHIFFON SILK - RM100 sepasang
Bidang 60, fabrik sangat lembut dan beralun...nampak ekslusif bila dipakai. Corak terkini & mengancam.
Perlu di lining @ pakai dgn inner ye :)



 CH01-available



 CH02-available



 CH03-available



CH04-SOLD


Yang seterusnya pulak...DIGITAL SILK 4D TERBARU
Sepasang RM70-bidang 45
Fabrik sangat best sebab berat (so bila pakai kainnya jatuh..), tak mudah kedut, senang nak iron, dan berbau wangi bila digosok. Tak perlu lining :)


 DS01-available



 DS02-available



 DS03-available



DS04-avalable


Dan, yang ini DIGITAL SILK 3D
Sepasang RM60 - bidang 45

Yang ni pun kalau pakai pagi raya memang nampak slim, sbb kain dia jenis jatuh..berat. Tak perlu lining. Corak pulak mmg currlass ;p


 DS05-available



 DS06-available



DS07-available


SILA SMS 016-208 5534 (24 jam sehari)
atau email: siladygaya@yahoo.com

dan jangan lupa 'like' FB lady. TQ!!

SELAMAT SHOPPING RAYA (trlebih semangat, kan?hehe)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...