Saturday, February 25, 2012

COTTON VOILE BERKAKI (harga jimat)


SEMUA COTTON BERKAKI SUDAH SOLD OUT..ALHAMDULILLAH
NANTI ADA KESEMPATAN LADY RESTOCK LAGI YE :)



Sepasang RM45
3 pasang RM120


 CKB11



 CK12



 CKB13



CKB14

Ada lagi yg still available di sini

Sebarang pertanyaan, sms lady: 016-2085534
atau email siladygaya@yahoo.com

Jangan lupa like FB lady k :)

Friday, February 24, 2012

COTTON MERAJUK

Nampaknye kali ni cik cotton akan merajuk kerana lady telah terberkenan untuk menjual fabrik chiffon dan digital silk pulak...Nak raya ni, harusla pakai baju eksklusif ala2 datin pulak, kan.hehe.



CHIFFON SILK - RM100 sepasang
Bidang 60, fabrik sangat lembut dan beralun...nampak ekslusif bila dipakai. Corak terkini & mengancam.
Perlu di lining @ pakai dgn inner ye :)



 CH01-available



 CH02-available



 CH03-available



CH04-SOLD


Yang seterusnya pulak...DIGITAL SILK 4D TERBARU
Sepasang RM70-bidang 45
Fabrik sangat best sebab berat (so bila pakai kainnya jatuh..), tak mudah kedut, senang nak iron, dan berbau wangi bila digosok. Tak perlu lining :)


 DS01-available



 DS02-available



 DS03-available



DS04-avalable


Dan, yang ini DIGITAL SILK 3D
Sepasang RM60 - bidang 45

Yang ni pun kalau pakai pagi raya memang nampak slim, sbb kain dia jenis jatuh..berat. Tak perlu lining. Corak pulak mmg currlass ;p


 DS05-available



 DS06-available



DS07-available


SILA SMS 016-208 5534 (24 jam sehari)
atau email: siladygaya@yahoo.com

dan jangan lupa 'like' FB lady. TQ!!

SELAMAT SHOPPING RAYA (trlebih semangat, kan?hehe)

Friday, February 17, 2012

VISCOSE BERKAKI (HARGA PROMOSI DENGAN BELIAN PAKEJ)

Sepasang RM40
2 pasang RM75
3 Pasang RM110

Postage semenanjung (tambah RM5) dari mana2 harga di atas
Postage Sabah & Srwk (tambah RM10) dari mana2 harga di atas



 VK05 - SOLD



VK06-SOLD




VK07-SOLD




 VK08-available





 VK09-available



 VK10 - available




 VK11-available



 VK12 - available



VK13 - SOLD



Untuk yang restock ni pulak, RM35 sepasang (tidak termasuk pos)



vk00-SOLD


 vk01-sold



vk02-SOLD


Sebarang pertanyaan, jangan malu2..sms je 016-208 5534
atau email: siladygaya@yahoo.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...