Wednesday, January 18, 2012

COTTON SULAM - untuk yang sukakan glamer tapi selesa-

Salam u ols
Sorry la lama tak update..lady actually dalam proses memindahkan diri ke tempat baru ni.. Sebab tu bz sikit. Nak ambik gambabaju pun xsempat. Huhu
Kali ni lady nak jual cotton sulam pulak.. meh layan ea

 CS01 - SOLD


 CS02 - SOLD


CS03 - SOLD


 CS04 - available


 CS05 - SOLD


 CS06 - SOLD


 CS07 - SOLD


 CS08 - SOLD


CS09 - sold


 CS10 - SOLD


CS11 - SOLD


CS12 - available


 CS13-SOLD

CS14 - available


Setiap pasang berharga RM50 sahaja..

dan yang lebih menarik..sempena tahun baru cina (er..ada kaitan eh CNY pun nak sale baju kurung??)
lady nak buat offer...sape yang beli COTTON SULAM ni, entitle untuk mendapatkan COTTON VISCOSE pada harga istimewa..RM24 sahaja..

jadi..
COTTON SULAM + COTTON VISCOSE = RM74 sahaja..
Hai..murahnye kan?
Jangan lepaskan offer menarik nih :)

sms lady: 016-208 5534
email: siladygaya@yahoo.com

1 comment:

  1. kain kosong tu cotton jgk ka ?
    cotton lembut ka ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...