Wednesday, January 18, 2012

BLOUSE MURAH KEMBALI!!!

Untuk entry tengah malam ni pulak..lady nak post gamba blouse dan cardigan yang lady simpan dari last week...haih, tak sempat2 nak post. Blouse ni semua stok baru, bukan preloved ye kawan2.
Jom tengok2, harap ada yang berkenan la ea ;)


 BL04 - shocking pink
Free size
RM18
Blouse ni memang cantik...kain pun selesa. Cumanya tangan dia guna kain sheer. So, agak jarang keyh


 Bergemerlapan di bahagian dada..memang fefeeling artis la bila pakai ;p


BL04-nude
Free size
RM18


 BL05
Saiz 40
Warna - Off white
RM20
Walaupun putih, tapi fabriknye bukan jenis jarang. Ada cecorak sikit kat fabrik dia..


 BL06 - booked
Saiz M
Warna: kuning cair
RM23

Kemeja ni style santai sikit...sesuai untuk hakak2 dan adik2 yang sukakan gaya kasual.
Fabrik...mmg lembut dan dibuai2 angin bila dipakai :) 
Labuh menutup punggung
 Kedut kat dada dia cantik..especially kalau tengok di alam nyata.he.. Lady punya kamera adalah kamera kelas bawahan, jadi xdapat nak tonjolkan kecantikan sebenar baju2 ni..huhu




BL07
Size 44
Warna sebenar macam yang gamba bawah ni (merah bata)
RM25
Fabrik dia memang best..macam blouse yang uols selalu tengok kat Metrojaya..atau butik Sommerset Bay giteww..



BL08
Free Size (fit S to M)
RM30

Lady bukan la nak puji barang jualan sendiri kan..tapi uols, blouse yang ni memang terangkattt
Fabrik dia (cotton viscose) lembut, sejuk...warna pulak sangat catchy,kan? Sesuai untuk remaja2 ranggi atau hakak2 yang masih feeling remaja tu..Kat dada dia siap ada jahit reropol lagi. Comelnyeeee ..


BL09
Size 40
RM15
Yang ni lady murah..sebab kain dia tak berapa best macam blouse2 lady yang lain. 
Tapi..warna dia best kan? Ceria :)



 CARDIGAN- white
RM22


CARDIGAN-black-SOLD OUT
RM22

Ada lagi CARDIGAN-dark grey...tapi lady tak sempat ambik gambar. Cantik jugak tau yang grey ni. Lady dah jual 3 pasang dah masa update blog ni.


Kalau ada apa2 nak tanya, jangan segan sms lady k
016-208 5534
email: ladygaya@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...